Tunsberg logo 500px white-rundeKanter ekstra-kant

Lokaler

Lokalene vi har tilgjengelige er Kastellcafeen på Slottsfjellsmuséet, Setercaféen, en stor og flott sal på Slottsfjellsmuséet, flere møterom, Hynnestua og lokaler på Slottsfjellet og Konservatorboligen. Vi kan også tilby store flotte lokaler på Midtløkken.
Du kan lese mer om du ulike lokalene nedenfor. 

Dersom du ønsker en omvisning i lokalene våre er du mer enn velkommen til å kontakte oss. 

 Velkommen!

 Utskrift 

kastellkafeen svarthvit

Kastellcafèen

Slottsfjellsmuseets egen kafé drives av oss, her tilbyr vi enkel mat og kjempegod kaffe! Åpent 11 - 16 hver dag. Les mer.

konservatorboligen

Konservatorboligen

Hus med sjel fra 1780-årene. Omgitt av en stor hage og plassert litt tilbaketrukket i vakre omgivelser passer den til små og store anledninger. Like flott sommer som vinter. Les mer.

Seterkafeen

Setercafèen

Kjent og kjær for de fleste for sin rømmegrøt og varme vafler om sommeren, men det ikke alle vet er at du også kan arrangere fest her. Les mer.

slottsfjellstrnet

Slottsfjellstårnet

Tønsbergs landemerke og en fantastisk arena for spesielle anledninger. Serverer enkel mat, om du ønsker det også i kombinasjon med f.eks historisk guiding.
Les mer.

Hynnestua

Hynnestua

Opprinnelig oppført i Andebu 1685 og passer fint om du ønsker en annerledes ramme rundt en spesiell markering. Uten strøm, men en vakker stemningskapende peis. Sesong mai til september, 16-20 personer. Les mer.

arestua6riktigstørrelse3 1

Årestua

Dette er stedet om du ønsker en kveld med gutta i rustikke omgivelser, eller hva med å ta med kollegene og sette team-building i fokus. Hva skaper vel en bedre ramme rundt den gode samtalen enn et ildsted med ljore i taket og følelsen av å ta noen skritt tilbake i historien? Les mer.